opc_loader

Wensenlijst

Vrouw & Werkplaats

Bent u zelf een vakvrouw (of vakman) of misschien bijzonder geïnteresseerd in alles wat met techniek, ambacht, machines en gereedschappen te maken heeft? 

In het boek Vrouw & Werkplaats komen 26 verschillende vakvrouwen aan het woord, van automonteur tot lasser en van houtbewerker tot glasblazer. Vrouwen met een enorme kennis, passie en creativiteit voor het maken, restaureren of ontwerpen van unieke voorwerpen. Elke vakvrouw gebruikt daarbij haar eigen bijzondere gereedschap en materiaal.

De reportages van 4 tot 8 pagina’s per vakvrouw, voorzien van prachtige foto’s, lezen als een luxe tijdschrift.  De vrouwen geven hun ‘geheimen’ prijs: waarom ze juist dát ambacht hebben gekozen, wat hen inspireert en hoe ze hun creatieve ideeën vormgeven. De honderden foto’s geven een uniek kijkje achter de schermen in hun werkplaatsen. De fotobijschriften leveren daarbij gedetailleerde informatie over het werkproces of de technische aspecten van het vak. Met het stevige papier en handzame formaat van dit boek is het een prachtig cadeau om te geven of te krijgen!

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1